• Español
  • Català
  • English
  • Italiano
  • Français

Irene

Pascual

 

Psicòloga

Sóc Irene Pascual Falcó, llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, ​​i amb un màster d’especialització en psicologia clínica infanto-juvenil .

Des de l’any 2012 he treballat com a psicòloga i educadora amb nens i joves amb diferents dificultats i discapacitats, especialitzant-me en els trastorns del desenvolupament. En 2013 em van oferir un treball al Regne Unit i vaig treballar 3 anys i mig en una escola -residencia per a nens i joves amb Trastorns del Desenvolupament ( principalment Trastorn de l’Espectre Autista). Però a la fi de l’estiu de 2016 vaig decidir donar un canvi d’enfocament en la psicologia, i treballar també amb població adulta en diferents projectes. Entre ells destaco un projecte que vaig liderar i vaig materialitzar dirigit a dones amb problemes d’addicció a substàncies com a simptomatologia principal però amb antecedents de violència domèstica, abús, ansietat, trastorn obsessiu compulsiu, estrès post traumàtic, depressió i altres dificultats associades etc.

En 2018, després de 5 anys vivint al Regne Unit , vaig tornar a viure a Barcelona la meva ciutat natal i entre altres prioritats, tenia la intenció de professionalment marcar la diferència en la vida de les persones. Llavors vaig trobar Ipitia, un centre de psicologia internacional ,que no sols per la seva gran professionalitat sinó pel seu tracte humà oferia l’oportunitat que estava buscant, i no m’ho vaig pensar dues vegades.

Em considero una persona amb gran capacitat d’aprenentatge, resolutiva, empàtica, que gaudeix el treball en equip i que aporta positivitat al seu entorn. Com psicòloga considero que cada persona es mereix l’oportunitat de viure plenament i només amb atenció personalitzada a les seves necessitats i a la seva situació , passió pel treball i entusiasme pel treball ben fet, un psicòleg pot marcar la diferència.

Formació en Psicologia

N

Llicenciatura en Psicologia per la Universitat de Barcelona (Espanya).

N

Màster en Psicologia Clínica Infantojuvenil (ISEP)

N

Diploma en la detecció del risc i intervenció dirigida a minimitzar l'impacte en els fills dels pacients drogodependents (Institut d’Estudis de la Salut).

N

Diploma de prevenció de maltractament i abús sexual en els nens i joves (Universitat de Barcelona).

N

DUAL DIAGNOSIS: Mental Health & Substance Misuse

N

ASIST: Applied Suicide Intervention Skills Training

N

Complicated matters: domestic and sexual violence, problematic substance use and mental ill-health

N

NVQ Level 3 Residential care for Children and Young People

Aficions Culturals

N

M'agrada veure la vida en diferents angles, per això a vegades la miro darrere de l'objectiu d'una càmera. Que em permet immortalitzar moments de valor incalculable.

N

Viatjar i descobrir cultures i formes de vida m'apassiona.

N

La música, em transmet energia i amb les mans en el piano em fa vibrar de felicitat.. Música amb sentiment, sempre.

N

Em perdo en un bon llibre: una història de vida, una novel·la criminal, fantasia … Em relaxa i m'ajuda a desconnectar.

Idiomas

N

Anglés

N

Castellà

N

Català

CONTACTA AMB NOSALTRES

(+34) 935 282 353

(+34) 637 669 160

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar, i et trucarm nosaltres, sense cost per tu