• Español
  • Català
  • English
  • Italiano
  • Français

Escola per a Pares

Un curs per a pares de nens i adolescents amb TOC o Ansietat

 

 

 Eines i pautes a pares per a acompanyar als fills i
reconduir la conducta dels nens i adolescents

Nombre màxim de participants: 6 unitats familiars

Idioma: Castellà (si tots els participants parlen català, pot sol·licitar-se continuar en català)

Amb Irene Pascual, psicòloga infantil especialista i coordinadora del Departament de Nens i Adolescents amb TOC de Ipitia.

 


En què consisteix l’Escola per a Pares de nens i adolescents amb TOC o Ansietat

Si el teu fill o filla té problemes d’ansietat, pensaments obsessius i / o compulsions, segurament tindràs moltes preguntes i molts dubtes sobre què fer com a pare o mare

Encara que el teu fill o filla rebi ajuda psicològica, tu també necessites unes eines per a ajudar-te en la seva educació i cura per a fer que la seva situació millori i que pugui superar la seva TOC o la seva ansietat. 

Amb la finalitat de proporcionar-te unes pautes pràctiques que puguis aplicar a casa i de resoldre els teus dubtes, obrim la nostra Escola per a Pares.

Es tracta d’un curs en viu amb la psicòloga especialista Irene Pascual, coordinadora del departament de TOC i Ansietat en Nens i Adolescents de Ipitia.

El curs no està gravat, sinó que es tracta d’una connexió en directe amb la psicòloga en la qual l’especialista exposarà informació d’utilitat i respondrà a les teves preguntes.

 

Per què En línia?

Sabem que, com pares o mares, el temps és molt valuós i escàs. Per això, realitzem aquest curs de manera en línia, a petició expressa de diversos pares de nens i adolescents amb TOC. D’aquesta manera, et serà molt més fàcil poder quadrar el curs en el teu horari setmanal.

 


Quants assistents poden participar?

El curs té un màxim de participants de 6 unitats familiars. Per cada unitat familiar poden participar 1 o 2 persones (no més, per a permetre una millor efectivitat)

 


Com funciona?

Es tracta d’un curs de 4 sessions (una per setmana).
Les sessions seran els dijous de 13.00-14.30 i tindran una durada d’hora i mitja.
La primera edició del curs començarà el dijous 25 de maig a les 13.00

Què es tractarà en aquesta Escola per a pares?

Aquest és el contingut de cadascuna de les sessions del curs i els temes que s’exposaran. L’última sessió serà pràctica i tractarem casos particulars amb tota confiança i confidencialitat.

 

Sessió 1 - Què és el TOC en Nens i Adolescents. Com influeix el desenvolupament i socialització.

Desenvolupament, aprenentatge i socialització de nens i adolescents. Informació, assessorament i orientació. Inclou exemples reals. 

El TOC en Nens i Adolescents. Orígens, símptomes i pautes generals perquè els pares apliqueu a casa. Inclou exemples reals.

Sessió 2 - Tècniques d'ajuda, pautes de control de comportament i assessorament familiar

Tècniques i aptituds específiques per a ajudar al nen o adolescent amb TOC o ansietat. Pautes de control de comportament i guia per a saber com actuar en situacions específiques. Casos pràctics.

Assessorament per a millorar les dinàmiques familiars i com aquestes afecten el desenvolupament dels fills. Casos pràctics.

Sessió 3 - Prevenir problemes i treballar l'autonomia i seguretat

Conseqüències de dinàmiques familiars ansioses/obsessives/rígides: Prevenir problemes futurs en el desenvolupament del nen i adolescent i/o en les relacions familiars: treballar l’autonomia i la seguretat del nen/ adolescent i les seves pors.

Sessió 4 - Preguntes i casos específics. Com aportar seguretat al teu fill per a reduir els seus símptomes

Tanquem el curs amb la classe més pràctica i menys teòrica de totes. 

En aquest mòdul, ens enfocarem en els casos particulars de les famílies participants. Tractarem dubtes, preguntes i casos específics de les famílies: pautes i eines per a mantenir el funcionament familiar que aporta seguretat al nen/adolescent i per tant redueix la simptomatologia ansiosa/depressiva/obsessiva.

Quin és el preu del curs?


El curs té un preu total de 180€. Si t’apuntes abans del 14 de maig, el preu és de 140€ pel curs complet. 

Com apuntar-me al curs?


Pots apuntar-te automàticament efectuant el pagament i incloent el teu email en ell. Des de secretaria es posaran en contacte amb tu per a preguntar-te altres dades necessàries. També pots contactar amb nosaltres si tens qualsevol dubte.

Pagar amb targeta

FES EL TEU PAGAMENT EN LÍNIA

Ja pots pagar la teva sessió de teràpia per avança de manera ràpida, fàcil i segura utilitzant la teva targeta, gràcies al sistema Stripe.

180 140€ fins al 14 de maig

CONTACTA AMB NOSALTRES

(+34) 935 282 353

(+34) 637 669 160

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar i et trucarem nosaltres, sense cap cost per a tu

© Copyright 2020 | IPITIA | Institut Psicològic Internacional | www.ipitia.com | Adaptación web 2XI media
Protección de Datos | Aviso Legal | Enlaces de interés | Uso de Cookies | Trabaja con nosotros