• Español
  • Català
  • English
  • Italiano
  • Français

Per què és tan freqüent en homes heterosexuals el TOC homosexual?

Per què és tan freqüent en homes heterosexuals el TOC homosexual?

Realment mai vaig arribar a pensar que hi hauria tants homes als quals solament els agraden les dones, i per tant que són exclusivament heterosexuals, amb por al fet que li agradin els homes.

Cert és que tots i cadascun d’ells pensen que són un cas únic i que són a punt de descobrir la seva veritable naturalesa sexual, és a dir: .l’homosexualitat..

Gens més lluny d’això, i ho dic sense cap tipus de prejudici ni personal ni psicològic, perquè a mi em sembla tan normal la hetero com .l’homosexualitat..

Llavors què passa?

Doncs que estan tremendament afeblits psíquicament i podríem dir que s’han neurotitzat amb el tema “homosexual”.

Comproven una vegada i una altra si un home els agrada, si poden arribar a sentir-se atrets per un noi, o si té alguna reacció fisiològica si pensen en un home nu o en un penis. Se sotmeten a tot tipus de proves mentals imaginant-se de tot, fins i tot fent una fel·lació a un altre home, simplement per comprovar una i mil vegades si els agrada o no.

Doncs no, no els agrada.

Als homosexuals els agraden molt els homes i no necessiten comprovar-se. Simplement se senten profundament atrets per ells i sense cap tipus de dubtes.

Per tant: estem davant homes que han perdut la seva seguretat, la seva determinació, moltes vegades estan sotmesos o han estat sotmesos per les circumstàncies.

Han perdut el seu poder en el mitjà biosocial i se senten completament desubicats.

Si s’inicia una teràpia per reconstruir un ‘Jo’ fort, determinat, assertiu, ferm i atrevit; l’ansietat que alimenta aquest trastorn obsessiu comença a descendir i amb ells les ideacions homosexuals.

Damián Ruiz

Psicòleg Clínic

Analista junguià

Director del IPITIA

Previous

Next