• Español
  • Català
  • English
  • Italiano
  • Français

Isabella

Guerrieri

Psicòloga General Sanitària

 

Isabella Guerrieri psicóloga de TOC en Barcelona

Col·legi de Psicologia de Catalunya (nº 20669)

British Psychological Society (nº 440259)

Soc Isabella Guerrieri, psicòloga general sanitària i psicoterapeuta, especialitzada en psicoteràpia per a adults.

Vaig néixer a Itàlia i em vaig criar als EUA, on vaig aterrar als 7 anys sense saber ni una paraula d’anglès. Va ser un xoc molt gran per a mi, a nivell personal, cultural, social, escolar i lingüístic. Adaptar-me em va costar molt d’esforç i no va ser fàcil, però l’experiència em va regalar obertura mental, elasticitat, empatia i la meva primera trobada amb la resiliència.

Creixent, la meva fascinació per la filosofia i l’instint de voler ajudar als altres, em va fer trobar en el meu camí la psicologia, de la qual em vaig enamorar profundament.

Vaig començar la meva formació en la Universitat de Pàdua, on vaig aconseguir la Llicenciatura i el Màster en Psicologia Clínica Dinàmica (títols homologats a Espanya). Després d’un any de pràctiques professionals en clíniques acreditades i en el Centre de Salut Mental Adults de Pàdua, vaig decidir ampliar la meva visió del món i de la psicologia viatjant i vivint experiències professionals en altres països.

La meva experiència professional va començar en l’àmbit humanitari, amb l’objectiu d’aportar els meus coneixements i eines a qui no podia acostar-se a l’ajuda psicològica, participant en un projecte de Cooperació Internacional a Guatemala amb l’ONG IBO Itàlia durant un any i posteriorment participant en un projecte de suport psicològic a dones immigrants senegaleses amb l’ONG Aseser Teranga a La Corunya. 

Després d’aquestes experiències em vaig adonar de la necessitat de completar la meva formació clínica (encara que aquesta sensació m’acompanyarà la resta de la meva vida!). En el 2011 vaig decidir mudar-me a Barcelona per a cursar un Màster de dos anys en Psicologia Clínica i de la Salut en la Universitat de Barcelona i formar-me com a psicoterapeuta Cognitiu-Conductual en la Unitat de Teràpia de la Universitat de Barcelona, on vaig treballar amb pacients amb ansietat, depressió, trastorns sexuals i alimentaris. 

En línia amb les meves experiències i visió humanitària, en el 2013 co-vaig fundar, juntament amb uns companys, l’Associació Col-lectiu Sísif, que ofereix suport psicològic gratuït a les víctimes de desnonaments en els barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona a Barcelona, on actualment continuo treballant, gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Per molt de temps he compaginat el treball clínic amb la formació en empreses i la docència en l’àmbit acadèmic, havent col·laborat com a professora associada i tutora de tesi en el Màster Oficial de Psicologia General Sanitària de la Universitat de Barcelona i de la Universitat Abat Oliba CEU Barcelona. 

Gràcies a la col·laboració amb clíniques, associacions, universitats, projectes de recerca científica, ONGs i centres de salut mental, en els últims 13 anys he acumulat experiència com a psicòloga i psicoterapeuta tractant a pacients amb diverses patologies i problemes, en particular: trastorns d’ansietat, toc, trastorns de l’estat d’ànim, trastorns psicosomàtics, trastorns de l’alimentació, trastorns de la personalitat; i problemes relacionats amb la sexualitat i la parella, l’autoestima i la dependència emocional, així com l’autoconeixement i el creixement personal.

La meva trobada amb Ipitia ha estat molt enriquidor, donant-me l’oportunitat de col·laborar amb un equip internacional estimulant, continuar avançant i aprenent com a psicoterapeuta en un entorn altament qualificat i al mateix temps humà.

Formació en Psicologia

N

EMDR, Eye Movement Desensitization and Reprocessing (específic per a estrès post-traumàtic), EMDR Europe

N

Formació en Mindfulness

N

Màster Oficial en Psicologia Clínica i de la Salut en la Universitat de Barcelona (matrícula d'honor en pràctiques professionals)

N

Llicenciatura i Màster Oficial en Psicologia Clínic Dinàmica en la Universitat de Padova (Itàlia)

N

Psicoterapeuta Cognitiu-Conductual en la Unitat de Teràpia de la Universitat de Barcelona

Aficions Culturals

N

Viatjar, explorar, descobrir, aventurar-me, perdre'm pels carrerons d'una ciutat, conèixer diferents cultures, tradicions i gastronomies, comunicar-me amb els ciutadans del món que decideixen regalar-me un somriure.

N

Treure el meu reflex i expressar el no dit, anar a una exposició d'art, descobrir una nova galeria, gaudir d'una bona peli, reflexionar sobre una obra de teatre independent i sadollar la meva curiositat llegint una revista, un blog o un llibre.

N

Deixar-me embolicar per la música en totes les seves formes i possibilitats, possiblement en viu, des del jazz, el soul, el funk, el swing, el indie, el rock, el folk i el blues.

N

Connectar amb la naturalesa, fent trekking, bicicleta de muntanya, caiac i aprenent el poder de les plantes.

N

Desafiar-me cada dia amb un nou repte.

Idiomes

N

Castellà

N

Anglès

N

Italià

N

Català

CONTACTA AMB NOSALTRES

(+34) 935 282 353

(+34) 637 669 160

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar i et trucarem nosaltres, sense cap cost per a tu