• Español
  • Català
  • English
  • Italiano
  • Français

Lisette

Zeeuw

 

Psicóloga

Col.: 20625

Sóc Lisette Zeeuw, psicòloga clínica. Després del meu màster en Neuropsicologia Clínica a la Universitat d’Amsterdam he treballat durant un any com a psicòloga/treballadora social. Ajudava a clients a la seva pròpia casa amb problemes com a deutes, ansietat, problemes familiars. Era un tractament molt directe, molt personal i em va encantar.
Llavors vaig decidir ampliar el meu horitzó i traslladar-me a Barcelona.
Vaig fer un segon màster en Psicologia Clínica a la Universitat de Barcelona per especialitzar-me més en la psicologia clínica. Alhora treballava com a psicòloga a la Universitat de Barcelona, en la Unitat de Teràpia de Conducta de la UB. Vaig treballar amb clients amb problemes sexuals, ansietat, depressió, i TOC.
Des d’allí vaig fer un desviament i vaig treballar en la recerca sobre Burnout durant un any. No obstant trobava molt a faltar el treball directe amb els clients. L’any passat em vaig sumar a l’equip del IPITIA i estic molt contenta de ser aquí.
Com a psicòloga crec en el tractament personalitzat i adaptat a la persona. La meva missió és eliminar el tabú de la teràpia psicològica i la meva esperança és que un dia el nostre benestar psicològic sigui tan important com el nostre benestar físic.

Formació en Psicologia

N

Grau en Psicologia per la Universiteit van Amsterdam, (Holanda).

N

Màster en Psicologia General Sanitária per la Universitat de Barcelona – UB (Barcelona).

N

Formació en capacitats psicodiagnósticas en Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) pel Nederlands

N

Formació en Mindfulness per la Universiteit van Amsterdam. (Holanda).

N

Màster en Psicologia de la Salut per la Universiteit van Amsterdam, Màster honorífic, especialització en neuropsicologia clínica (Holanda).

N

Formació en Teràpia Sexual per la Universiteit van Amsterdam, (Holanda).

N

Instituut voor Psychologen (NIP) (Holanda).

N

Psicòloga en la Unitat de Teràpia de Conducta (UTC) de la Universitat de Barcelona.

Aficiones Culturales

N

Cultura: Els meus pintors preferits són Dalí, Caravaggio, i Rembrandt.Llegir: Acostumo a llegir novel·les històriques ja que m’agrada viure un període de la història a través del protagonista

N

Llegir: Acostumo a llegir novel·les històriques ja que m’agrada viure un període de la història a través del protagonista

N

Música: Bon Iver, Damien Rice, Adele, Radiohead, Russian Xarxa. La meva cançó preferida és “You get what you give” dels New Radicals.

N

Altres aficions: Ballar Salsa, Cantar.

Idiomas

N

Holandès

N

Anglés

N

Castellà

N

Català

CONTACTA AMB NOSALTRES

(+34) 935 282 353

(+34) 637 669 160

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar i et trucarem nosaltres, sense cap cost per a tu

© Copyright 2020 | IPITIA | Institut Psicològic Internacional | www.ipitia.com | Adaptación web 2XI media
Protección de Datos | Aviso Legal | Enlaces de interés | Uso de Cookies | Trabaja con nosotros