• Español
  • Català
  • English
  • Italiano
  • Français

Marta

Manzano

Psicòloga sanitària

 

Marta Manzano psicóloga TOC Barcelona

Col.:25518

Andorra

Benvingut/Benvinguda. El meu nom és Marta Manzano i soc psicòloga Sanitària i Forense. Vaig néixer i em criï a Andorra fins als 18 anys. Després d’haver fet tota la meva escolarització en un col·legi Francés vaig decidir seguir els meus estudis Universitaris en Bcn.
Una vegada finalitzat el grau em vaig especialitzar en l’àmbit criminal i forense de la psicologia en la Universitat de Barcelona. Després d’un període complex a nivell emocional vaig prendre la decisió d’emprendre un viatge a 40 mil km de distància en el qual vaig exposar a prova tot la meva ser. A la volta amb tot el viscut em vaig posar a la feina i vaig prendre les regnes de la meva vida professional.
Vaig començar a col·laborar com a voluntària en Psicòlegs sense Fronteres em vaig continuar formant en Programació Neurolingüística i vaig realitzar el Màster en Psicologia Sanitària.
Vaig estar exercint com a Perit Psicològic on compaginava la meva labor com a perit i psicoterapeuta atenent principalment dones que havien sofert maltractaments i abusos sexuals.
El tracte directe amb les persones em va fer fer un gir, interessant-me exclusivament per la intervenció a nivell psicoterapèutic, cobrant especial interès en el meu el relacionat amb el trauma, la inclinació i les relacions interpersonals.
Com a professional sento que soc l’instrument mitjançant el qual va guiar als meus clients. Pel que, ha d’estar sempre ben afinat l’instrument, la qual cosa significa que estic en constant actualització i alhora fent treball personal per a oferir el millor de mi.

Formació en Psicologia

N

Formació en Trauma des d'una perspectiva Integradora, Institut Gestalt

N

Màster en Psicologia General Sanitària (MPGS), Universitat Internacional de València

N

Practitioner PNL

N

Màster en Psicologia Criminal i Forense, Universitat de Barcelona

N

Grau en Psicologia, Universitat Abat Oliba CEU

Aficions Culturals

N

Esport: No ets una autèntica Andorrana si no t'agrada l'esport. Des de petita he fet esport de competició, començant pel ski, passant per la rítmica, l'escalada, el trecking, ioga, salsa entre altres. S'ha convertit en el meu estil de vida i en una valuosa eina d'expressió i canalització.

N

Viatjar: He viscut en diferents parts del món i cada vegada que tinc l'oportunitat aprofito per a sortir a explorar noves ciutats , cultures. L'aventura t'assegura aprenentatge.

N

Crear: Sobretot espais nous (decoració, Redistribució d'espais , tot el relacionat amb l'estètica visual em crida l'atenció.)

Idiomes

N

Català

N

Castellà

N

Francès

N

Anglès

CONTACTA AMB NOSALTRES

(+34) 935 282 353

(+34) 637 669 160

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar i et trucarem nosaltres, sense cap cost per a tu