• Español
  • Català
  • English
  • Italiano
  • Français

Preguntes Freqüents

Segur que si estas plantejant-te començar tractament tens molts dubtes. En IPITIA es treballa amb l’objectiu de solucionar cadascun dels problemes dels nostres pacients i l’experiència dels professionals/col·laboradors/especialistes permeten que cada cas sigui tractat de la forma més efectiva.

Preguntes Generals

Com sé si haig d'acudir a un psicòleg?

Quan un té un problema, sigui de la gravetat que sigui i no sap com solucionar-ho ha d’acudir a algú perquè li ajudi. Aquesta és la missió dels professionals del IPITIA. Ajudar a solucionar tots aquests problemes o situacions que afecten a les persones i donar les pautes per afrontar-los i eradicar-los..

M'ajudarà el psicòleg amb el meu problema?

En IPITIA treballen professionals amb gran experiència en centenars de casos donant solució als problemes que puguin sorgir. De vegades pensem que tenim un problema extremadament estrany o greu, per això estan els especialistes del IPITIA, els quals tenen experiència per solucionar-ho.

Puc començar una teràpia online des del primer dia?

IPITIA sempre recomana seguir una teràpia presencial però per a aquells casos en què el pacient es troba a l’estranger o  està lluny del nostre centre, és difícil acudir periòdicament. En aquests casos, facilitem l’opció de fer una teràpia online  des del primer dia o després d’haver fet una sessió presencial individual o de grup de forma intensiva.

Al centre puc tenir suport psiquiàtric si ho necessito?

Al centre disposem d’una divisió psiquiàtrica que treballa donant aquest tipus de servei quan és necessari amb l’avantatge de fer un seguiment proper i en  conjunt amb el psicòleg.

Quin és l'horari del centre?

Horari d’atenció al client

De Dilluns a Divendres de 9:00-13:00 i de 15:00 a 19:00

Horari de visites

De Dilluns a Divendres de 9:30 a 13:00 i de 16:00 a 21:00

Les teràpies només es poden seguir a Barcelona?

Tenim modalitats diferents per als nostres pacients. Visita la nostra secció de modalitat de teràpia per a més informació.

Què haig de fer per començar una teràpia?

Per començar una teràpia és necessari estar disposat i tenir ganes de solucionar el problema. Contacta amb nosaltres per a qualsevol dubte. Estem a la teva disposició.

Quant temps dura una visita individual?

Les visites individuals tenen una durada d’1 hora.

Quina opció tinc si no tinc temps o capacitat per desplaçar-me?

Per a les persones que no tenen temps per desplaçar-se tenim diferents modalitats de teràpia.

 

  • Teràpia Intensiva de Grup: 8 hores durant alguns caps de setmana
  • Teràpia Online: Sessions de 30 minuts
  • Teràpia Intensiva Individual: Normalment de 4 hores en el lloc pactat amb el pacient.
Confidencialitat en el IPITIA?

Tots els psicòlegs i psiquiatres que treballen i/o col·laboren al nostre Centre estan col·legiats i com deure professional dels mateixos, mantenen la confidencialitat entre pacient i professional en tots els casos.

Preguntes Sobre TOC i Ansietat:

Com saber si sofreixo un trastorn obsessiu?

Existeixen diversos factors i símptomes que poden indicar que una persona està sofrint un Trastorn Obsessiu tals com: les compulsions o rituals, dubtes constants, idees obsessives, idees persistents, etc. Però qui ha de dir si es pateix un Trastorn Obsessiu és un especialista el qual s’encarregarà d’avaluar detalladament cada cas i fer un diagnòstic precís.

Al centre puc tenir suport psiquiàtric si ho necessito?

Al centre disposem d’una divisió psiquiàtrica que treballa donant aquest tipus de servei quan és necessari amb l’avantatge de fer un seguiment proper i en conjunt amb el psicòleg.

És necessari acompanyar la teràpia amb medicació?

No sempre és necessari acompanyar la teràpia psicològica amb la medicació però és un especialista, el psiquiatre, el que ha de fer el seguiment. En IPITIA tenim una divisió psiquiàtrica destinada a donar suport en els casos que el pacient demani o es necessiti.

Crec que el meu problema és molt extrany. Em creurà el meu terapeuta?

Potser creiem que el problema que tenim és poc comú i que el psicòleg que ens atengui no va a creure o entendre el que ens succeeix. El psicòleg és un especialista i coneix els problemes que poden sofrir les persones i es dedica a donar solució a cadascun d’ells.

Quina durada tenen les teràpies intensives de grup?

Les teràpies intensives de grup tenen una durada de 8 hores repartides en dos dias durant alguns caps de setmana.

 

Normalment:

Dissabte de 16:00 a 20:00

Diumenge de 10:00 a 14:00

Quina durada tenen les teràpies intensives individuals?

Normalment, les teràpies Intensives Individuals té una durada de 4 hores i es realitzen durant algun dia del cap de setmana en el lloc pactat amb el pacient. Van dirigides a persones que no tenen suficient temps per desplaçar-se períodicamente o que la seva salut no l’hi permet.

Videos explicativos:

CONTACTA AMB NUSALTRES

(+34) 935 282 353

(+34) 637 669 160

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar i et trucarem nosaltres, sense cap cost per a tu

© Copyright 2020 | IPITIA | Institut Psicològic Internacional | www.ipitia.com | Adaptación web 2XI media
Protección de Datos | Aviso Legal | Enlaces de interés | Uso de Cookies | Trabaja con nosotros