• Español
  • Català
  • English
  • Italiano
  • Français

Intensiva de grup cap de setmana

Què és el Cap de Setmana Intensiu Grupal

El cap de setmana intensiu està pensat específicament per a aquelles persones que desitgen enfrontar-se de forma contundent al procés de dissolució del trastorn obsessiu, ja sigui compulsiu o no.

Durante un cap de setmana es realitzaran 16 hores de teràpia i exercicis amb la finalitat d’entendre a fons les causes de la problemàtica obsessiva, treballar-la d’una forma motivant i innovadora, i construir una idea forta de com seguir en el procés de reducció de l’ansietat subjacent a les manifestacions obsessives.

El programa es basa en la metodologia AFOP® (Activació i Focalització Pulsional), desenvolupada per Damián Ruiz, Psicòleg (COPC), Analista junguià (IAAP) i director d’IPITIA.

Per què participar al Cap de Setmana Intensiu Grupal

El Cap de Setmana Intensiu pretén desbloquejar el sistema nerviós col·lapsat del pacient, degut a la por, a la inhibició o la repressió generada en un moment donat de la seva vida, normalment a la infància o l’adolescència.

Per una altra part, el nostre objectiu principal és que desenvolupis, al llarg dels dies, la consciència dels elements de la teva vida que mantenen el problema i la força per portar a terme els canvis necessaris. D’aquesta manera començaràs, des del primer dia, amb el suport del nostre equip, a enfrontar-te amb èxit a la ansietat. L’objectiu és connectar amb els aspectes més inhibits de la teva personalitat, que, amb tota probabilitat, seran els elements alliberadors.

Acompanyem la teràpia dialèctica amb una sèrie de tècniques, eines, exercicis, expressió corporal, oral, teatral, amb el fi que experimentis i comencis a superar els bloquejos que al llarg de la vida han generat el col·lapse del sistema nerviós.

L’alternança de teràpia parlada i exercicis en ràpida successió crea una situació dinàmica i activa que envolta al pacient fins portar-lo a crear una consciència no només intel·lectual sinó també física de la origen i causa del seu trastorn obsessiu, i sobretot a connectar amb les possibilitats reals de superació del seu trastorn específic.

Beneficis del Cap de Setmana Intensiu Grupal

  • Entendre l’origen dels bloquejos nerviosos i inhibicions que causen el problema.

  • Alliberar els aspectes reprimits de la personalitat que permetran dit canvi.

  • Treballar intensament i braç a braç amb persones que pateixen la mateixa problemàtica, generant possiblement vincles importants en el procés de curació.

 

  • Generar una idea clara per a superar el TOC i la Ansietat de manera personalitzada.

  • Trobar la força necessària per a actuar amb determinació sobre la problemàtica.

Com es desenvolupa el Cap de Setmana Intensiu Grupal

Es tracta d’un programa intensiu de tres dies que té lloc al nostre centre de Barcelona, estructurat de la següent forma:

– Divendres, de 16h a 20h: Teràpia grupal amb Damián Ruíz.

Les quatre hores inicials estan dedicades a entendre a fons els mecanismes biològics, simbòlics i vitals a través dels quals s’arriba a generar un trastorn obsessiu en general, i després de forma específica el que pateixen els participants.

Es podran fer alguns exercicis complementaris.

– Dissabte, de 10h a 14h y de 16h a 20h: AFOP Workout

Sessió intensiva grupal. Vuit hores integralment basades en l’activació pulsional, instintiva i simbòlica d’aquells aspectes reprimits de la personalitat l’alliberament suposa una reducció de l’ansietat que produeix les manifestacions obsessives. La intensitat i la ràpida successió dels exercicis pretenen inhibir el processament cognitiu conscient, activant les àrees més primàries, instintives i espontànies del sistema nerviós.

– Diumenge, de 10h a 14h: Teràpia grupal amb Damián Ruíz.

Basant-se en l’anàlisi del que experienciado en els dies anteriors, les quatre hores conclusives han com a objectiu que tots els participants construeixin una idea forta i clara d’allò que han de fer a partir d’aquest moment per seguir en el procés de dissolució del trastorn obsessiu.

Podran fer-se alguns exercicis complementaris.

El Cap de Setmana Intensiu pot ser un salt cap endavant en la dissolució del TOC, tant en començar la teràpia com quan ja portes temps.

Per a més informació sobre el programa, si us plau contacti amb nosaltres:

Núria Alcalá (Secretaria) y Cristina González (Comunicació)

info@ipitia.com

935 282 353

Si ho desitja, pot tenir una consulta gratuïta de 15 minuts amb un dels nostres terapeutes si té vostè algun altre dubte sobre aquest programa.

CONTACTA AMB NOSALTRES

(+34) 935 282 353

(+34) 637 669 160

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar i et trucarem nosaltres, sense cap cost per a tu

© Copyright 2020 | IPITIA | Institut Psicològic Internacional | www.ipitia.com | Adaptación web 2XI media
Protección de Datos | Aviso Legal | Enlaces de interés | Uso de Cookies | Trabaja con nosotros