• Español
  • Català
  • English
  • Italiano
  • Français

Marco

De Colle

Psicòleg

 

Col.:21340

Schio (Vicenza-Italia)

Sóc en Marc De Colle, psicòleg clínic, i tinc 40 anys.

Els meus estudis en psicologia sempre han estat molt entrellaçats al meu camí vital, ja que ser psicòleg al meu entendre comporta necessàriament una forta i constant recerca a nivell personal. Les persones comencen a patir quan per una raó o una altra s’allunyen de la seva essència, amb la qual cosa, per a poder ajudar a altres, considero fonamental seguir esforçant-me per ser fidel a la meva.

Després de llicenciar-me en Psicologia per la Universitat de Milà (UCSC) el 2004 creia que la meva experiència vital era encara massa reduïda per poder dedicar-me a la psicologia clínica. Així, després de treballar uns mesos a Paris en un projecte d’integració cultural d’una empresa, vaig aconseguir una llicenciatura Especialista en Psicologia del Màrqueting i de les Organitzacions (2007), em vaig mudar a Barcelona i vaig començar a treballar d’això, la qual cosa avui dia em permet seguir sent professor d’IED, Istituto Europeu de Disign. Durant aquests anys vaig estar vivint a Canadà, treballant a Austràlia i viatjant per Àsia, però sempre tornava a Barcelona, ​​la ciutat amb la qual sentia gran afinitat.

Quan vaig sentir que era el moment vaig tornar a apropar-me a la meva passió, és a dir treballar amb les persones, i en pocs anys vaig aconseguir un Postgrau en Neuropsicologia i un Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, a més de realitzar formacions específiques en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) i Mindfulness aplicat a trastorns clínics. Mentrestant, vaig estar treballant com a psicòleg autònom, com Neuropsicòleg a l’Associació Catalana de Traumatisme cranioencefàlic i com a terapeuta de grup en l’Associació de Trastorn Bipolar de Catalunya.

Va ser en 2014 quan vaig tenir la sort de conèixer a Damián Ruiz, formar-me en el Mètode Analític – Experiencial , la metodologia desenvolupada per ell, específica per TOC i Ansietat, i començar a treballar en IPITIA, un projecte apassionant que em motiva cada dia més, a causa sobretot als excel·lents resultats terapèutics que estem aconseguint com a equip. Més enllà de la meva formació i de les meves experiències laborals, crec que el que més em defineix com psicòleg és la meva inquietud pel descobriment: de la mateixa manera que sentia la motivació de cercar dins el meu a través dels viatges, de la meditació i d’una llarga anàlisi bioenergètic, cada vegada que tinc davant un pacient sento una forta motivació a descobrir la seva essència ia ajudar a despullar-la de les pors que li impedeixen manifestar-se en la seva plenitud, i així caminar cap a l’alliberament de l’ansietat i dels seus símptomes obsessius.

Formació en Psicologia

N

Mindfulness en la pràctica clínica: Formació Avançada per a Terapeutes, AEMIND, Barcelona.

N

Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, ISEP Barcelona.

N

Llicenciatura Especialista en Psicologia de les Organitzacions i del Màrqueting, UCSC, Milà.

N

EMDR, Eye Movement Desensitization and Reprecessing (específic per estrès post-traumatic), EMDR Europe.

N

Postgrau en Neuropsicologia Clínica, ISEP Barcelona.

N

Llicenciatura en Psicologia, UCSC, Milà.

Aficiones Culturales

N

Viatjar és de les coses que més viu em fan sentir: cada vegada que tinc temps em agafo un bitllet d’avió i vaig a algun lloc. He tingut la sort d’haver estat en molts llocs, llunyans i propers, i no tinc cap intenció d’aturar

N

Medito cada vegada que puc: la meditació ajuda a viure en el present i a conscienciar-nos plenament del que tenim davant, així cada moment es torna únic.

N

M’agrada molt llegir, tant assajos com novel·les. Dumas, Houellebecq, Murakami, Hornby, Castañeda, Jodorowsky i Medina Reis són dels meus autors favorits.

N

M’encanta cuinar i descobrir restaurants nous: trobar el temps de gaudir d’un bon àpat és un dels plaers de la vida que m’acompanyen amb freqüència.

N

M’agrada l’esport i sobretot com em fa sentir, d’allà que vagi practicant una mica de tot (futbol, volei platja, tennis, boxa, submarinisme, surf d’estel …)

N

La música és una part important de la meva vida: no em sé resistir a un bon concert o un festival que reuneixi els meus artistes favorits. Gaudeixo de tocar la guitarra i l’ukulele, encara que, he d’admetre, no ho faig especialment bé…

Idiomas

N

Espanyol

N

Italià

N

Anglès

N

Català

N

Francès

CONTACTA AMB NOSALTRES

(+34) 935 282 353

(+34) 637 669 160

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar i et trucarem nosaltres, sense cap cost per a tu

© Copyright 2020 | IPITIA | Institut Psicològic Internacional | www.ipitia.com | Adaptación web 2XI media
Protección de Datos | Aviso Legal | Enlaces de interés | Uso de Cookies | Trabaja con nosotros