• Español
  • Català
  • English
  • Italiano
  • Français

Teràpia En línia

Terapia eficaz en Barcelona presencial para trastorno obsesivo compulsivo
La Fase Inicial, primera etapa del nostre Procés Terapèutic, pot ser Presencial o En línia. En aquesta fase inicial, es proporciona un diagnòstic clar i es van localitzant els factors causants i de manteniment del trastorn obsessiu i de l’ansietat. Així, es dissenya el camí terapèutic per a començar la millora sobre la base de les necessitats de cada persona. El pacient rep tota la informació per a la prossecució del tractament i s’estableixen les bases per a la posterior Fase de Desbloqueig. La Teràpia En línia es realitza, sense importar el lloc on resideixi el pacient, a través de Skype amb un membre de l’equip directiu del IPITIA. La sessió té una durada d’1 hora.

La segona etapa del procés és la Fase Terapèutica, on s’aniran aplicant els canvis amb la supervisió del terapeuta. Aquesta part també pot realitzar-se de manera Presencial o En línia.

 

Estructura de la Teràpia

La sessions es poden efectuar en Català, Castellà, Anglés, Italià, Francés i Holandès  i es realitzen a través del programa de videoconferència Skype, que es descarrega de manera gratuïta a qualsevol Ordinador, Tauleta o fins i tot Mòbil. 

La sessions tenen una durada de 60 minuts i suggerim que es realitzin inicialment amb una freqüència setmanal. Posteriorment, conforme el nivell d’ansietat associat a la problemàtica vagi baixant, i el pacient vagi guanyant autonomia en la gestió dels canvis deguts a la teràpia, les sessions seran espaiades en el temps (cada dues setmanes, després cada mes, cada dos mesos etc.).

La primera sessió s’efectua amb un dels membres de la direcció de Ipitia, que proporcionarà un diagnòstic clar, una primera anàlisi dels factors causants i de manteniment del problema i indicarà el camí terapèutic més adequat per a començar a solucionar-lo. Formen part d’aquestes indicacions l’elecció, d’acord amb el pacient, del psicòleg /a de l’equip de Ipitia més indicat per a poder portar el cas específic i la valoració de la necessitat o menys d’un acompanyament farmacològic.

 

 

Per què En línia

La unicitat i especificitat de la metodologia amb la qual treballem en Ipitia i els resultats que anem obtenint han fet que cada vegada més pacients, en més de 30 Països en el Món, hagin decidit confiar en el nostre treball clínic. La teràpia En línia permet a qualsevol persona de qualsevol País començar a treballar sobre el TOC i els Trastorns d’Ansietat amb una metodologia diferent i eficaç, encara que no resideixin a Barcelona.

La modalitat terapèutica En línia no difereix de la presencial quant a resultats obtinguts, sempre que el compromís del pacient amb el seu procés de curació aconsegueixi els nivells requerits per qualsevol procés terapèutic eficaç.

Els nostres pacients són testimoniatge de com fins i tot en aquesta modalitat no presencial  la relació amb el psicòleg/a se desenvolupa de manera forta i estable, i que la sensació de proximitat es nota a partir ja de la primera sessió.

 

La nostra metodologia específica

La metodologia amb la qual treballem en Ipitia ha estat investigada i creada específicament per a per a obtenir resultats significatius en el tractament del TOC i dels Trastorns d’Ansietat. Es tracta d’un enfocament exclusiu del nostre Centre, que hem denominat Analític–Experiencial, a causa de la constant integració de l’Anàlisi dels factors causants i de manteniment del trastorn, amb la necessària vivència d’aquelles Experiències Vitals indispensables perquè la biologia del sistema nerviós torni a expressar-se amb espontaneïtat. L’Activació i Focalització de les Pulsions i dels Instints vitals reprimits a causa de la por al llarg de la vida, permet la normal regulació del nivell d’ansietat del pacient, amb la conseqüent progressiva disminució dels símptomes obsessius i compulsius (Info completa sobre la metodologia clic aquí)

 

 

Experiència immersiva

A causa de tota l’experiència acumulada en el tractament del TOC i dels Trastorns d’Ansietat som conscients del nivell de sofriment amb el qual sol viure el pacient, però al mateix temps de tots els canvis necessaris  perquè aquest comenci a disminuir significativament. Curar-se del TOC no significa aprendre a manejar els símptomes obsessius en el moment en el qual apareixen, sinó adquirir una manera de viure i enfrontar-se al món diferent perquè aquests deixin d’aparèixer. Perquè aquest gran canvi pugui progressivament ocórrer, la mateixa teràpia ha de representar la base d’aquest, proporcionant les possibilitats per a implicar-se de manera immersiva el procés de curació. Per aquesta raó:

– En les sessions s’explora a fons, analitza, planeja i aprèn, però també es proposen exercicis específics per al desbloqueig del sistema nerviós per a realitzar al llarg de la setmana.

– Terapeuta i pacient pacten una o més activitats a realitzar fora del context terapèutic per a enfortir i acompanyar el mateix, sempre amb la finalitat d’activar aquells aspectes de la personalitat que s’han quedat reprimits sota capes d’ansietat i obsessions.

IMPORTANTIpitia es limita a oferir unes possibilitats que creiem útils per a augmentar l’eficàcia terapèutica, però la participació en totes i cadascuna d’elles és totalment voluntària per part del pacient, que decidirà de forma totalment lliure sí, com i quan aprofitar-les.

 

Objectius i resultats esperats

L’objectiu amb el qual treballem no és la gestió dels símptomes Obsessius Compulsius o d’Ansietat en el moment en el qual apareixen, sinó la disminució significativa de la Intensitat i de la Freqüència amb la qual es manifesten, fins a, en molts casos, a la seva completa desaparició. 

El TOC és un Trastorn d’Ansietat, i per tant l’ansietat és el que sosté les obsessions i les compulsions. Sense Ansietat, conscient o inconscient, no hi ha TOC

Com ha estat demostrat en la recerca presentada en el Congrés Europeu de Psicologia de Moscou al juliol de 2019  en Ipitia ens centrem i obtenim resultats significatius en la disminució de l’Ansietat Tret (nivell d’ansietat amb el qual t’enfrontes a la vida en general) i no sols en l’Ansietat Estat (nivell d’ansietat en aquest moment específic).

Una millora real de la qualitat de vida del pacient passa necessàriament per una millora del seu estat d’ànim, de la força amb la qual aquest s’enfronta a l’existència i del nivell d’il·lusió amb el qual viu la quotidianitat i el futur. I tot això és possible sol incidint sobre els nivells d’Ansietat Tret, la qual cosa suposa, implícitament, la disminució o desaparició dels Símptomes Obsessius.

 

Pagar amb targeta

FES EL TEU PAGAMENT EN LÍNIA


Ja pots pagar la teva sessió de teràpia per avança de manera ràpida, fàcil i segura utilitzant la teva targeta, gràcies al sistema Stripe.

80€

Altres modalitats terapèutiques

Teràpia presencial

Teràpia presencial

Des del principi treballem per a disminuir el nivell intern d'ansietat, de manera que les obsessions i compulsions disminueixin.

Teràpia Intensiva de Grup

Teràpia Intensiva de Grup

Un programa de Grup 5 dies amb teràpies i exercicis. Enfronta't al TOC de manera contundent.

CONTACTA AMB NOSALTRES

(+34) 935 282 353

(+34) 637 669 160

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar i et trucarem nosaltres, sense cap cost per a tu

© Copyright 2020 | IPITIA | Institut Psicològic Internacional | www.ipitia.com | Adaptación web 2XI media
Protección de Datos | Aviso Legal | Enlaces de interés | Uso de Cookies | Trabaja con nosotros