• Español
 • Català
 • English
 • Italiano
 • Français

Pròxim Programa Intensiu Grupal:

22, 23, 24 de Setembre

Un impuls accelerador en el teu tractament del TOC

IPITIA Institut Psicològic Internacional de Barcelona

Centre especialitzat en Trastorns Obsessius i Ansietat

Som un centre de teràpia psicològica especialitzat en el tractament dels Trastorns Obsessius i d’ Ansietat. L’equip de professionals del IPITIA ofereix tractaments eficaços gràcies a la seva formació i a la metodologia específica que aplica.

El Procés Terapèutic de IPITIA

El procés terapèutic de IPITIA ha estat desenvolupat arran de l’evidència clínica d’anys d’experiència terapèutica. En ell, posem un major èmfasi des del principi en la component experiencial de desbloqueig dels elements instintius i pulsionales, amb l’únic objectiu de generar un impacte encara més eficaç i eficient en termes de temps en la generació de la millora. Un procés exigent, però apassionant, per a viure com desitges, i no sols per a la mera supervivència, en el qual amb implicació i esforç recorrerem l’únic camí cap a una millora significativa dels símptomes obsessius i l’ansietat.

Tratamiento individual presencial en Barcelona u online para TOC

TERÀPIA PRESENCIAL/EN LÍNIA

 • Pot realitzar-se Presencial o En línia.
 • Primera sessió: es realitza amb un membre de l’equip directiu. Es fa una avaluació del cas per a traçar un pla de tractament personalitzat.
 • Continuació de la teràpia: sessions complementàries individuals amb el psicòleg de l’equip més adequat per a la persona.
 • La combinació de sessions grupals mensuals i individuals setmanals ofereix una experiència terapèutica més immersiva, eficaç i potent.
 • Sessions d’1 hora.

Terapia Intensiva Grupal para el tratamiento de TOC en Barcelona

TERÀPIA INTENSIVA

 • Treballem de manera grupal els casos individuals.
 • Els intensius es realitzen en dates puntuals.
 • Programa Intensiu de Grup (presencial): Realitzarem exercicis grupals tant parlats com físics que ajudin a entendre i desbloquejar la part instintiva i d’expressió emocional.
 • Objectiu: localitzar els elements que han desencadenat l’aparició del TOC i aconseguir tenir una idea clara, a nivell individual, de què ocorre, per què ocorre i què es pot fer per a anar millorant.
 • Opció de Programa Intensiu Individual, 5 dies de tractament totalment personalitzat.

 

El nostre caràcter distintiu

Els nostres professionals especialitzats s’encarreguen d’oferir tractaments i intervencions per a persones que pateixen tot tipus de problemes que afecten a la psique de les persones. Disposem de teràpia presencialintensiva i de grup.

Un centre únic per la seva eficàcia tractant TOC i Ansietat

A IPITIA tractem els trastorns obsessius (TOC) i d’Ansietat mitjançant un mètode propi que sintetitza i integra línies psicològiques (des d’aspectes de la teoria junguiana, la teoria bio-psico-social de Millon i la etologia) i al que qualifiquem com Analític – Experiencial.

Tractem a pacients de diferents nacionalitats repartides per tot el món, de manera presencial i online

Diverses modalitats de teràpia

Un equip de psicòlegs professionals amb experiència i un alt perfil acadèmic

Avaluem internament mediant tests psicomètrics i qüestionaris d’autoavaluació i satisfacció la evolució dels pacients.

Recerca

Un pilar fonamental de IPITIA Institut Psicològic Internacional és la recerca. Creiem en ella profundament i l’experiència ens ho demostra. El desenvolupament de noves metodologies tals com el mètode Analític Experiencial permeten el tractament de patologies amb un grau d’efectivitat molt elevat.

XVI European Congress of Psychology
Juliol 2-5 2019 Moscu, Rusia
AFOP®: A new method for treating OCD

XXI International Congress for Analytical Psychology
Agost 25 – 30, 2019 | Viena, Austria
«The Promethean society and its enemies»

Congreso Psicoterapia Bilbao 2022

IV Congreso Nacional de Psicoterapia FEA
Novembre 3-5 2022 Bilbao, Espanya

Liberar al mono, rescatar a la princesa

Aquest llibre sobre el TOC, escrit per el director d’IPITIA, Damián Ruiz, està dirigit a aquelles persones que pateixen un trastorn obsessiu de menor o major gravetat, als seus familiars i amics, i a tots aquells terapèutes, metges o psicòlegs, que tracten a aquests pacients. De forma divulgativa i amb un mètode innovador, aquest llibre t’ajudarà a entendre les causes del TOC, quin contingut tenen les obsessions i què canvis al dia a dia poden ajudar a superar el trastorn obsessiu compulsiu.

(Aquest llibre no està disponible en català)

Bueno
A base de 17 evaluaciones
Afnan Aldarwish
Afnan Aldarwish
2022-02-24
juan pablo leon casadiego
juan pablo leon casadiego
2021-02-04
Miguel Ángel Ruelas
Miguel Ángel Ruelas
2020-07-08
Simplemente agradecer al equipo que conforma IPITIA, por haberme tratado mi problema de TOC de la manera en la que lo hizo, cambios psíquicos profundos se han producido en mí al punto en el que ya ni siquiera tengo compulsiones, siendo que en Octubre del 2018 llegué por primera vez a una sesión en ese centro con un muy alto nivel de ansiedad. Mi conclusión es que ustedes son como el Messi, Pelé o Cristiano pero tratando los transtornos de ansiedad, me parece increíble prácticamente haber salido de algo que la gran mayoría de los psicólogos me habían dicho que no tenía cura y sin embargo, mediante la metodología AFOP he conseguido prácticamente sanarme y eso que aún no he concluido completamente el tratamiento. Gracias de nueva cuenta IPITIA, me han devuelto por completo la espontaniedad y serenidad en mi vida, vivo con más valentía y sensación de certidumbre ante los obstáculos que la vida me coloque, atrás quedó ya la inhibición y el alto nivel de ansiedad que viví por varios años.
Roger nvt
Roger nvt
2020-02-26
David Canora
David Canora
2019-05-17
Pablo Pérez
Pablo Pérez
2019-04-14
Hola a todos. Me llamo Pablo y hace prácticamente un año hice la terapia del método AFOP con Damián Ruíz y su fabuloso equipo. Llevaba conmigo un problema que acarreaba desde los 21 años, un trastorno obsesivo compulsivo que me impedía hacer todo aquello que en el pasado hacia con total naturalidad. Cuando acabe la terapia sufrí durante dos meses una crisis existencial muy potente, aun no encontraba el significado de porque en el pasado había sido sumiso, hasta que llenándome de valentía me propuse averiguar de que se trataba, hasta que lo encontré, los transforme y por fin canalice. A día de hoy mi situación ha cambiado de una manera sideral, vivo con una vitalidad enorme y de una manera completamente satisfactoria todos los días. El miedo lo sustituí por valentía, la ansiedad dejo de estar latente ya que aprendí que las motivaciones en mi vida conseguían reducirla aplicando también el razonamiento. Doy las gracias de corazón al centro IPITIA , su método hizo que mis ganas de vivir volvieran... nada fue fácil, pero nada es imposible, solo has de demostrar la fuerza que hay en ti. Alguien dijo una vez; para llegar al alba primero has de atravesar el sendero de la noche. Observar quienes sois y sacareis el potencial que lleváis dentro. NADA ES IMPOSIBLE. UN FUERTE ABRAZO.
alexis cañas daza
alexis cañas daza
2019-02-01
José luis Bermúdez pico
José luis Bermúdez pico
2018-09-20

Blog sobre TOC i Ansietat

El TOC i Els Bloquejos Mentals

El TOC i Els Bloquejos Mentals

El TOC i Els Bloquejos Mentals   Quan parlem de teràpia sobre TOC, esmentem moltes vegades la necessitat de trencar amb els bloquejos mentals com a part fonamental del tractament del trastorn obsessiu. Què són els bloquejos mentals en un TOC? Quins bloquejos...

read more
Dubtes generals sobre el TOC

Dubtes generals sobre el TOC

Dubtes generals sobre el TOC   Durant el mes d'agost, hem parlat de dubtes generals sobre Trastorn Obsessiu Compulsiu. Quina causa el TOC? Quins són els seus símptomes? Quins tipus d'obsessions són les més comunes? Com pot arribar a superar-se? Quins són els...

read more
El TOC i la Solitud: preguntes dels nostres lectors

El TOC i la Solitud: preguntes dels nostres lectors

El TOC i la Solitud: preguntes dels nostres lectors.   Durant el mes de juny, hem parlat en les nostres xarxes socials sobre TOC i Soledad. Les persones amb trastorn obsessiu compulsiu sovint veuen afectades les seves relacions personals. Moltes persones amb TOC...

read more

CONTACTA AMB NOSALTRES

(+34) 935 282 353

(+34) 637 669 160

 Pots deixar-nos les teves i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Centre Sanitari reconegut per la Generalitat de Catalunya E08612275

© Copyright 2020 | IPITIA | Institut Psicològic Internacional | www.ipitia.com | Adaptación web 2XI media
Protección de Datos | Aviso Legal | Enlaces de interés | Uso de Cookies | Trabaja con nosotros