• Español
 • Català
 • English
 • Italiano
 • Français

Pròxima Teràpia Intensiva Grupal

6-7-8 de setembre

IPITIA Institut Psicològic Internacional de Barcelona

Centre especialitzat en TOC i ansietat

Som un centre especialitzat en TOC (Trastorn Obsessiu Compulsiu) i Ansietat. L’equip de professionals de IPITIA ofereix tractaments eficaços gràcies a la seva formació i a la Metodologia específica, pròpia i única que aplica.

Tractament TOC

El tractament en el nostre centre especialitzat en TOC combina anàlisi terapèutica i exercicis seguint una metodologia Analític-Experiencial (denominació que li hem donat en funció del seu eclecticisme i la integració psicològica que suposa) per a activar les pulsions primàries de la persona i focalitzar-se en els reptes vitals.

No limitem la nostra atenció a la gestió de símptomes i al control cognitiu-conductual; el nostre enfocament terapèutic s’orienta cap a una modalitat més adaptable i personalitzada, que aprofundeix en les barreres individuals i prevé la instauració de patrons de control.

Tractament Ansietat

La nostra metodologia de treball per al tractament de Trastorns d’Ansietat ha estat investigada i creada per a obtenir bons resultats. Consisteix en un enfocament exclusiu del nostre Centre especialitzat en TOC i Ansietat, denominat Analític-Experiencial.

Mitjançant l’activació i focalització dels impulsos i els instints vitals reprimits a causa d’experiències de por, es facilita la regulació normal del nivell d’ansietat en el pacient, la qual cosa comporta una gradual reducció dels símptomes obsessius i compulsius.

Tipus de teràpies

El procés terapèutic en el nostre centre especialitzat en TOC i Ansietat ha estat desenvolupat arran de l’evidència clínica d’anys d’experiència terapèutica.

En ell, posem un major èmfasi des del principi en la component experiencial de desbloqueig dels elements instintius i pulsionals, amb l’únic objectiu de generar un impacte encara més eficaç i eficient en termes de temps en la generació de la millora.

Un procés exigent, però apassionant, per a viure com desitges, i no sols per a la mera supervivència, en el qual amb implicació i esforç recorrerem l’únic camí cap a una millora significativa dels símptomes obsessius i l’ansietat.

Tratamiento individual presencial en Barcelona u online para TOC

TERÀPIA PRESENCIAL/EN LÍNIA

 • Pot realitzar-se Presencial o En línia.
 • Primera sessió: es realitza amb un membre de l’equip directiu. Es fa una avaluació del cas per a traçar un pla de tractament personalitzat.
 • Continuació de la teràpia: sessions complementàries individuals amb el psicòleg de l’equip més adequat per a la persona.
 • La combinació de sessions grupals mensuals i individuals setmanals ofereix una experiència terapèutica més immersiva, eficaç i potent.
 • Sessions d’1 hora.
 • Teràpia Intensiva Grupal per al tractament de TOC a Barcelona.
Terapia Intensiva Grupal para el tratamiento de TOC en Barcelona

TERÀPIA INTENSIVA GRUPAL

 • Treballem de manera grupal els casos individuals.
 • Els intensius es realitzen en dates puntuals.
 • Programa Intensiu Grupal (presencial): Realitzarem exercicis grupals tant parlats com físics que ajudin a entendre i desbloquejar la part instintiva i d’expressió emocional.
 • Objectiu: localitzar els elements que han desencadenat l’aparició del TOC i aconseguir tenir una idea clara, a nivell individual, de què ocorre, per què ocorre i què es pot fer per a anar millorant.
Terapia Intensiva Grupal para el tratamiento de TOC en Barcelona

TERÀPIA INTENSIVA INDIVIDUAL

 • Punt d’inflexió i desbloqueig en el tractament del TOC.
 • Fase de Desbloqueig, els preceptes de la metodologia Analitico-Experiencial de IPITIA (denominació que li hem donat en funció del seu eclecticisme i la integració psicològica que suposa) aconsegueixen la seva màxima aplicació pràctica i contundència.
 • Programa Intensiu Individual: constitueix una Fase de Desbloqueig, com a alternativa al Programa Intensiu Grupal, per a proporcionar un tractament adaptat a les necessitats de la persona.
 • Objectiu: Treballar el desbloqueig del sistema nerviós, explorant tots els àmbits de la personalitat humana, atrapat en el pensament reiterat, en l’ansietat, en la por.

El nostre caràcter distintiu

IPITIA té la missió d’investigar i millorar contínuament el tractament de tota mena de problemàtica psicològica, especialment dels Trastorns Obsessius i d’Ansietat. El nostre objectiu és no detenir-nos fins i tot davant dels casos més resistents, continuant així el nostre camí cap a representar cada vegada més una referència internacional en aquests àmbits.

Disposem de teràpia presencial en el nostre centre, teràpia a distància, teràpia intensiva individual i teràpia grupal, tot en molts idiomes.

Centre, especialitzat en TOC i Ansietat, únic per la seva eficàcia

Des dels nostres començaments en 2014 continuem tractant pacients repartits a tot el món i en molts Idiomes, amb resultats molt esperançadors i un grau d’eficàcia cada vegada més elevat.

En el nostre centre especialitzat en TOC i Ansietat oferim recursos gratuïts als nostres pacients, com a activitats setmanals, teràpies grupals d’un a tres dies, articles, vídeos i informació.

La nostra manera de treballar i la nostra visió del TOC i dels Trastorns d’Ansietat, estan resumits en un llibre i en una masterclass, desenvolupats per Damián Ruíz, el Director de IPITIA.

XVI European Congress of Psychology
Julio 2-5 2019 Moscu, Rusia
AFOP®: A new method for treating OCD

XXI International Congress for Analytical Psychology
Agosto 25 – 30, 2019 | Viena, Austria
«The Promethean society and its enemies»

Congreso Psicoterapia Bilbao 2022

IV Congreso Nacional de Psicoterapia FEA
Noviembre 3-5 2022 Bilbao, España

Ressenyes

Descobreix l’opinió que tenen els pacients del nostre centre especialitzat en TOC i Ansietat.

Bueno
A base de 17 reseñas
Afnan Aldarwish
Afnan Aldarwish
2022-02-24
Trustindex verifica que la fuente original de la reseña sea Google.
juan pablo leon casadiego
juan pablo leon casadiego
2021-02-04
Trustindex verifica que la fuente original de la reseña sea Google.
Miguel Ángel Ruelas
Miguel Ángel Ruelas
2020-07-08
Trustindex verifica que la fuente original de la reseña sea Google.
Simplemente agradecer al equipo que conforma IPITIA, por haberme tratado mi problema de TOC de la manera en la que lo hizo, cambios psíquicos profundos se han producido en mí al punto en el que ya ni siquiera tengo compulsiones, siendo que en Octubre del 2018 llegué por primera vez a una sesión en ese centro con un muy alto nivel de ansiedad. Mi conclusión es que ustedes son como el Messi, Pelé o Cristiano pero tratando los transtornos de ansiedad, me parece increíble prácticamente haber salido de algo que la gran mayoría de los psicólogos me habían dicho que no tenía cura y sin embargo, mediante la metodología AFOP he conseguido prácticamente sanarme y eso que aún no he concluido completamente el tratamiento. Gracias de nueva cuenta IPITIA, me han devuelto por completo la espontaniedad y serenidad en mi vida, vivo con más valentía y sensación de certidumbre ante los obstáculos que la vida me coloque, atrás quedó ya la inhibición y el alto nivel de ansiedad que viví por varios años.
Roger nvt
Roger nvt
2020-02-26
Trustindex verifica que la fuente original de la reseña sea Google.
David Canora
David Canora
2019-05-17
Trustindex verifica que la fuente original de la reseña sea Google.
Pablo Pérez
Pablo Pérez
2019-04-14
Trustindex verifica que la fuente original de la reseña sea Google.
Hola a todos. Me llamo Pablo y hace prácticamente un año hice la terapia del método AFOP con Damián Ruíz y su fabuloso equipo. Llevaba conmigo un problema que acarreaba desde los 21 años, un trastorno obsesivo compulsivo que me impedía hacer todo aquello que en el pasado hacia con total naturalidad. Cuando acabe la terapia sufrí durante dos meses una crisis existencial muy potente, aun no encontraba el significado de porque en el pasado había sido sumiso, hasta que llenándome de valentía me propuse averiguar de que se trataba, hasta que lo encontré, los transforme y por fin canalice. A día de hoy mi situación ha cambiado de una manera sideral, vivo con una vitalidad enorme y de una manera completamente satisfactoria todos los días. El miedo lo sustituí por valentía, la ansiedad dejo de estar latente ya que aprendí que las motivaciones en mi vida conseguían reducirla aplicando también el razonamiento. Doy las gracias de corazón al centro IPITIA , su método hizo que mis ganas de vivir volvieran... nada fue fácil, pero nada es imposible, solo has de demostrar la fuerza que hay en ti. Alguien dijo una vez; para llegar al alba primero has de atravesar el sendero de la noche. Observar quienes sois y sacareis el potencial que lleváis dentro. NADA ES IMPOSIBLE. UN FUERTE ABRAZO.
alexis cañas daza
alexis cañas daza
2019-02-01
Trustindex verifica que la fuente original de la reseña sea Google.
José luis Bermúdez pico
José luis Bermúdez pico
2018-09-20
Trustindex verifica que la fuente original de la reseña sea Google.

Cursos de Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) i Ansietat

Som un centre especialitzat en TOC i Ansietat. L’equip de professionals de IPITIA brinda un tractament eficaç basat en la seva capacitació i en una metodologia específica, innovadora i desenvolupada internament.

Curs de TOC

Curs sobre el Trastorn Obsessiu compulsiu (TOC) que aborda la seva definició, etiologia, manteniment, tipologies d’obsessions prevalents i estratègies per a aconseguir un canvi significatiu en el curs del tractament.

Escola de Pares

Programa en línia impartit en directe per la nostra psicòloga especialitzada en psicologia infantil, dissenyat per a proporcionar eines i directrius a pares i mares amb fills i adolescents afectats per Trastorn Obsessiu compulsiu (TOC) o ansietat.

La nostra col·lecció de llibres sobre psicologia per a transformar la teva manera de veure i viure la vida

Cada llibre de Damián Ruiz, un reconegut psicòleg i analista junguiano, qui també es destaca com a director de IPITIA, és una finestra a nous enteniments de l’ànima humana, oferint no sols coneixement, sinó també un camí cap al creixement personal i el benestar emocional.

Aquí, trobaràs diversos llibres sobre psicologia i narrativa.

Un viatge a través de la ment i l’esperit humà dirigit a aquelles persones que pateixen un trastorn obsessiu de menor o major gravetat, als seus familiars i amics, i a tots aquells terapeutes, metges o psicòlegs, que tracten a aquests pacients.

Liberar al Mono, Rescatar a la princesa, el libro para liberarse de las obsesiones

Vídeo gratuït del nostre nou curs en línia sobre TOC

Quan tens TOC, els pensaments obsessius i compulsions es converteixen en una càrrega que et dificulta portar la teva vida diària. No saps per què els tens ni com alliberar-te d’ells.

En aquest vídeo, Damián Ruiz, el director del nostre centre, t’explica en primera persona què és el TOC i com funciona.

Nostra Metodologia

En IPITIA, som un centre de tractaments de TOC i Ansietat mitjançant un mètode propi que sintetitza i integra diferents línies psicològiques (des d’aspectes de la teoria junguiana, la teoria biopsicosocial de Millon, psicobiologia i etologia) i al qual qualifiquem com a

Analític-Experiencial (denominació que li hem donat en funció del seu eclecticisme i la integració psicològica que suposa).

Una metodologia basada en un enfocament integral i immersiu, que abasta tots els aspectes de la vida de la persona per a aconseguir el desbloqueig del sistema nerviós.

Un fort compromís amb el pacient, trencant les barreres asèptiques de les clàssiques relacions terapèutiques per a aconseguir un acompanyament integral.

Un equip de professionals d’alt perfil acadèmic, que contribueixen amb les seves diferents formacions a la síntesi de La nostra Metodologia.

Avaluació Interna mitjançant tests psicomètrics i qüestionaris d’autoavaluació i satisfacció l’evolució dels pacients.

Preguntes freqüents: Centre especialitzat en TOC i Ansietat

Com sé si haig d’acudir a un psicòleg?

Quan un té un problema, sigui de la gravetat que sigui i no sap com solucionar-lo, ha d’acudir a algú perquè l’ajudi. Aquesta és la missió dels professionals de IPITIA. Ajudar a solucionar tots aquests problemes o situacions que afecten les persones i donar-los les pautes per a afrontar-los i erradicar-los.

M’ajudarà el psicòleg amb el meu problema?

En IPITIA treballen professionals amb gran experiència en centenars de casos donant solució als problemes que puguin sorgir. A vegades pensem que tenim un problema extremadament rar o greu i per a això estan els especialistes de IPITIA, els quals tenen experiència per a solucionar-ho

Puc començar una teràpia en línia des del primer dia?

IPITIA sempre recomana seguir una teràpia presencial, però per a aquells casos en què el pacient es troba a l’estranger o està lluny del nostre centre, és difícil acudir periòdicament. En aquests casos, facilitem l’opció de fer una teràpia en línia des del primer dia o després d’haver fet una sessió presencial individual o de grup de manera intensiva

Què haig de fer per a començar la teràpia?

Per a començar una teràpia és necessari estar disposat i tenir ganes de solucionar el problema. Contacta amb nosaltres per a qualsevol dubte. Estem a la teva disposició.

Quant temps dura una visita individual?

Les visites individuals tenen una durada d’1 hora.

Confidencialitat en IPITIA?

Tots els psicòlegs i psiquiatres que treballen i/o col·laboren en el nostre Centre estan col·legiats i com deure professional d’aquests, mantenen la confidencialitat entre pacient i professional en tots els casos.

Blog sobre TOC i Ansietat

El TOC i Els Bloquejos Mentals

El TOC i Els Bloquejos Mentals

El TOC i Els Bloquejos Mentals   Quan parlem de teràpia sobre TOC, esmentem moltes vegades la necessitat de trencar amb els bloquejos mentals com a part fonamental del tractament del trastorn obsessiu. Què són els bloquejos mentals en un TOC? Quins bloquejos...

read more
Dubtes generals sobre el TOC

Dubtes generals sobre el TOC

Dubtes generals sobre el TOC   Durant el mes d'agost, hem parlat de dubtes generals sobre Trastorn Obsessiu Compulsiu. Quina causa el TOC? Quins són els seus símptomes? Quins tipus d'obsessions són les més comunes? Com pot arribar a superar-se? Quins són els...

read more

CONTACTA AMB NOSALTRES

(+34) 935 282 353

(+34) 637 669 160

 Pots deixar-nos les teves i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Centre Sanitari reconegut per la Generalitat de Catalunya E08612275

© Copyright 2020 | IPITIA | Institut Psicològic Internacional | www.ipitia.com | Adaptación web 2XI media
Protección de Datos | Aviso Legal | Enlaces de interés | Uso de Cookies | Trabaja con nosotros