• Español
  • Català
  • English
  • Italiano
  • Français

Inaugurem IPSQUARE, espai no terapèutic de creixement personal

Inaugurem IPSQUARE,

espai no terapèutic de creixement personal

En el dia a dia, hi ha multitud de factors que afecten el desenvolupament individual i a una vida més plena. Per això, des IPITIA, Institut Psicològic Internacional, vam inaugurar IPSQUARE: un nou espai no terapèutic, però coordinat pel nostre equip de psicòlegs, on es crearan grups d’interacció amb la finalitat de potenciar el desenvolupament personal.

IpSquare és un espai dedicat al creixement personal, és a dir, oferim activitats grupals mixtes i diferents (Partners, Mindfulness, Men group, Social evolution, Young 18 – 25), amb objectius clarament diferents, però que tenen en comú el treballar aspectes que guarden relació amb el desenvolupament personal.

Per exemple, oferim la possibilitat de treballar aquells elements que tenen a veure amb millorar les relacions personals i desenvolupar el seu entorn personal (Partners), la pràctica del Mindfulness, és a dir, treballar la “Consciència Plena” per ser present en l’aquí i ara, i aconseguir major benestar interior. També oferim un grup per a aquells homes interessats a compartir inquietuds i reflexions sobre temes com l’art, el sexe i temàtiques d’interès que permetin l’expressió honesta de cada un sense sentir-cohibit sinó amb la major confiança i llibertat d’expressió més genuïna, i així, aconseguir una major expressió d’un mateix en totes les parcel·les de la seva vida (Men group). A Social evolution treballem perquè els participants s’alliberin de les seves pors i aconsegueixin arribar a estar en sintonia amb els seus instints i el seu propi Jo, de tal manera, que puguin sentir-se més a gust amb si mateixos i puguin expressar-se des del seu Jo més real. Finalment, a la plataforma que correspon a 18 – 25 Young, treballem perquè aquest espai grupal sigui útil per a aquells joves que es troben amb dificultats personals, econòmiques o socials, i aquí puguin trobar suport, seguretat i una orientació que els faciliti aconseguir una major autonomia i capacitat a l’hora d’afrontar els seus conflictes

Més informació: ipsquare.eu o contacta amb nosaltres: (+34) 935 282 353 o info@ipitia.com

Next